Δώρα και αγάπη | Μόνοι στο Μαθράκι
1097
post-template-default,single,single-post,postid-1097,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Δώρα και αγάπη

Χθες λοιπόν πήραμε τα πρώτα μας Χριστουγεννιάτικα δώρα από ανθρώπους που είναι μεν μακριά αλλά πολύ κοντά στην καρδιά μας.

Human Stories

Τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους, για την υπέροχη Μάχη και όλο το επιτελείο του Human stories. Από την αρχή είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν, μας αγαπούν και βοηθούν όπου μπορούν. Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά, μας σκέφτηκαν και έστειλαν στον Τασούλη αλλά και στη δασκάλα μας από ένα πανέμορφο σελιδοδείκτη για να βάζουν στα βιβλία που διαβάζουν. Ο Τασούλης καταχάρηκε και έσπευσε να τον τοποθετήσει σε ένα από τα βιβλία του! Ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας!

blank

Funny Granny

Μέσα από το Human stories μας βρήκε και η Φανή. Η Φανή Γκούντρα, μια φιλόλογος που αποφάσισε να κάνει το πάθος της και το ταλέντο της, επάγγελμα. Έτσι λοιπόν και εκείνη με τη σειρά της, έστειλε στον Τάσο και στην Ελευθερία χειροποίητα πανέμορφα δώρα! Ο Τάσος θα κρεμάσει μπότα με το όνομά του φέτος στο τζάκι, ελπίζοντας να τη βρει το πρωί των Χριστουγέννων γεμάτη λιχουδιές! Να είσαι πάντα καλά Φανή μου, σε ευχαριστούμε και για τα δώρα, αλλά και για την όμορφη κάρτα σου!

blank

Νεκτάριος Ξυπόλιτος

Ένα κύριος από την Κρήτη, που μαζί με την οικογένειά του έμαθαν για εμάς, συγκινήθηκαν, κι από τότε είναι δίπλα μας αν και μακριά! Μας έστειλε λοιπόν βιβλία, χάρτη της Ελλάδας, σημαία Ελληνική, καθώς και ένα πακέτο διαμονής 4 ημερών στην ξενώνα του στην Κρήτη, για την οικογένεια της Ελευθερίας αλλά και εμάς, όποτε θέλουμε μέσα στο 2022. Ένα πολύ συγκινητικό γράμμα συνόδευε τα δώρα του και εμείς φυσικά δακρύσαμε διαβάζοντάς το! Είναι τόσο όμορφο να σε αγαπούν και να στο δείχνουν, ακόμα και άνθρωποι που δε σε ξέρουν!

blank

 

Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα, πολύ λίγα. Γεμίσατε τις καρδιές μας χαρά και τις ψυχές μας φως!!

Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας, να είστε πάντα καλά, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.