Τα ζωάκια μας | Μόνοι στο Μαθράκι
1127
post-template-default,single,single-post,postid-1127,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Τα ζωάκια μας

Επειδή λοιπόν τα ζωάκια μας έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, είπα να σας τα συστήσω.

 

Ο Μαξ

Ξεκινώντας από Γερμανία πριν από ένα χρόνο, δεν είχαμε κατοικίδιο. Είχαμε χάσει τη σκυλίτσα μας προ πολλού και δεν είχαμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε άλλο. Όταν λοιπόν ήρθαμε Ελλάδα, υιοθετήσαμε από ένα καταφύγιο τον Μαξ. Ένα τετραπέρατο σκυλί με την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Φιλικό προς όλους, δεν πειράζει κανέναν, ούτε καν γάτες, εκτός αν είναι για να προστατέψει. Λιχούδης και χαδιάρης, μπήκε πολύ γρήγορα στην ζωή μας και την καρδιά μας. Και φυσικά έγινε ο κολλητός του Τάσου.

blank

Η Αθηνά

Όταν λοιπόν ήρθαμε στο Μαθράκι, ήταν πολύ φυσικό ο Μαξ να έρθει μαζί μας. Λίγες μέρες μετά, ο Τάσος εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσουμε γατάκι. Δεν πρόλαβε να το πει και όλως τυχαίως ένα μικρό γατάκι βρέθηκε από την Αλεξάνδρα και μας το έδωσε. Ήταν τόσο μικρούλι, το ταΐζαμε με τη σύριγγα. Την ονομάσαμε Αθηνά και πολύ σύντομα έγινε και φίλη με τον Μαξ. Έτρωγαν μαζί, έπαιζαν και κοιμόταν μαζί (όταν η Αθηνά δεν αποκοιμιόταν στην αγκαλιά μας).

blank

 

Η Ψείρα

Το καλοκαίρι πέρασε, και όταν η φίλη μας η Ευγενία έφυγε για την Κέρκυρα, τα γατάκια της πήραν το δρόμο προς τη Σπυριδούλα όπως κάνουν πάντα (λες και δεν είναι αρκετά αυτά που έχει…καμιά 20αριά είναι χαχαχα). Ένα όμως αποφάσισε ότι αυτή τη φορά ήθελε να ξεχειμωνιάσει αλλού, σπίτι μας. Κι έτσι λοιπόν μας υιοθέτησε η Ψείρα (αμάν βρε Ευγενία αυτό το όνομα) που στην αρχή νομίζαμε ήταν Ψείρας αλλά τελικά μας βγήκε κορίτσι. Διστακτικό στην αρχή, φοβόταν λίγο και το Μαξ, αλλά πολύ σύντομα έγινε μέλος της παρέας.

blank

Η Φρίνι

Πριν λίγες ημέρες που ήμουν Κέρκυρα, η φίλη και μέλος της οργάνωσης Griechenlandhilfe, μας έφερε άλλο ένα γατοπαιδάκι. Την Φρίνι. Η Φρίνι ήταν σοκαρισμένη και κατατρομαγμένη μετά από ταξίδι με αεροπλάνο και καράβι και πέρασε τις πρώτες ημέρες κρυμμένη στα πιο σκοτεινά μέρη. Αλλά από χθες άρχισε να ξεμυτίζει και να ξεθαρρεύει και την βλέπω πολύ σύντομα να μπαίνει και αυτή στην γατο-σκυλο-οικογένειά μας! Προς το παρόν κάθεται στο παράθυρο και κοιτάζει εμένα καθώς γράφω αυτό το άρθρο.

blank

Κι έτσι λοιπόν από μια Τζένη κι ένα Τάσο, τώρα είμαστε μια Τζένη, ένας Τάσος, η γιαγιά Μαρία, ο Μαξ, η Αθηνά, Η Ψείρα και η Φρίνι ! Και πιστέψτε με είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, άνθρωποι και ζωάκια!!!

3 Comments
  • blank
    ΧΡΥΣΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ
    Posted at 21:44h, 12 Δεκεμβρίου

    Την αγάπη μου και μια αγκαλίτσα
    Χρύσα ?Frini’s foster mother

    • blank
      Τζένη Γιαννοπούλου
      Posted at 22:14h, 12 Δεκεμβρίου

      Ααααααα τι ωραία που σας γνωρίζω. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ <3 Το κοριτσάκι μας είναι ακόμα αρκετά διστακτικό αλλά σιγά σιγά χαλαρώνει και εμπιστεύεται. Είναι πολύ καλά. κοιμάται στο κρεβατάκι της δίπλα στο δικό μου <3

  • blank
    ΧΡΥΣΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ
    Posted at 14:46h, 17 Δεκεμβρίου

    ‪?❄️?❄️
    Καλές Γιορτές