Θεωρίες συνωμοσίας - Μόνοι στο Μαθράκι
1346
post-template-default,single,single-post,postid-1346,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Θεωρίες συνωμοσίας

Έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας για το πως βρέθηκα εδώ με το παιδί μου.
Από το ότι με έφεραν κάποιοι με συμφέροντα, μέχρι το ότι επιδοτήθηκα για να έρθω.
Κάτι που οι περισσότεροι δεν ξέρετε είναι ότι δεν ξεκίνησα να έρθω μόνη. Ήμασταν πέντε οικογένειες με παιδιά, όλοι φίλοι/γνωστοί που είχαμε την επιθυμία να προσφέρουμε μια διαφορετική ζωή στα παιδιά μας αλλά και να ενισχύσουμε τα ακριτικά μας νησιά που κοντεύουν να εξαφανιστούν.
Όταν λοιπόν πήρα τηλέφωνο εδώ και εξέφρασα την επιθυμία μας, μας είπαν ότι ήταν δύσκολο να βρεθούν σπίτια, αλλά πως θα μπορούσαν να βρεθούν σταδιακά, το ένα μετά το άλλο.
΄Ετσι λοιπόν ήρθα εγώ με τον Τασούλη πρώτη και εγκατασταθήκαμε στο πρώτο σπίτι που βρέθηκε (θα μιλήσουμε για αυτό το σπίτι άλλη στιγμή). Τρεις εβδομάδες αργότερα ήρθε η δεύτερη οικογένεια, η φίλη μου με το παιδί της. Πολλοί είμαι σίγουρη πως τους θυμάστε. Έμειναν μαζί μου μέχρι υποτίθεται να βρεθεί σπίτι… το οποίο δε βρέθηκε ποτέ… γιατί είχαν ήδη αρχίσει τα όργανα… Από πίσω περιμένανε και οι άλλες τρεις οικογένειες. Τελικά η κοπέλα είδε κι αποείδε, μάζεψε ξανά τις βαλίτσες τις και το παιδί της και έφυγε, με σκοπό να ξαναέρθει όταν βρεθεί σπίτι. Τότε όσοι με ρωτήσατε σας είπα ότι δεν άντεξε και έφυγε γιατί δεν ήθελα να εκθέσω κάποιους.
Έτσι περιμένοντας, μείναμε μόνοι εγώ και ο Τάσος. Το σχολείο είχε ήδη αρχίσει, είχα ήδη κάνει αρκετά έξοδα για την μετακόμιση, αρχίσαμε να δενόμαστε και με τους κατοίκους, οπότε αποφασίσαμε να μείνουμε. Με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε και άλλες οικογένειες.
Εκεί μπήκανε και στο παιχνίδι κάποιες οργανώσεις που προσπάθησαν να ενθαρρύνουν οικογένειες να έρθουν προσφέροντάς τους ένα μικρό χρηματικό ποσό για βοήθημα. (όχι εγώ δεν τα πήρα αυτά τα χρήματα).
Το πρόβλημα όμως ήταν μονίμως η κατοικία. Ενώ ξέρω πολύ καλά πως σπίτια υπάρχουν, έστω και κάποια που θέλουν φτιάξιμο, δεν νοιάστηκε κανείς ιδιαίτερα για να έρθουν αυτές οι οικογένειες.
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε μόνοι εδώ εγώ και ο Τασούλης…δεν ήταν ο σκοπός μου εξαρχής να φέρω ένα μικρό παιδί σε ένα μέρος μόνο του αλλά ούτε υπήρχαν συμφέροντα ούτε επιδοτήσεις.
Κακοί χειρισμοί υπήρχαν. Και για όποιον θέλει αποδείξεις… έχω και τις 4 οικογένειες που θα ερχόταν μαζί να σας το πουν. Αυτά για να μη σας λέει ο καθένας ότι κοτσάνα του κατέβει στον εγκέφαλο. Κι αν ισχυριστεί κάποιος κάτι άλλο, ας έρθει να μου το αποδείξει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.