Πρόβλημα με καύσιμα - Μόνοι στο Μαθράκι
1253
post-template-default,single,single-post,postid-1253,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Προμήθεια καυσίμων

Κι εδώ έχουμε ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο φαντάζομαι δεν ισχύει μόνο για τα δικά μας νησάκια, αλλά και για άλλα μικρά, ξεχασμένα από το κράτος ακριτικά νησιά. Τα καύσιμα.

Όπως σας έχω ξαναπεί, εδώ, ανάμεσα σε άλλα πράγματα δεν υπάρχει και πρατήριο καυσίμων. Ως τώρα καταφέρναμε και προμηθευόμασταν καύσιμα (πετρέλαιο, βενζίνη, μπουκάλες αερίου) από απένταντι.

Σύμφωνα όμως με εντολές του λιμενικού δεν μπορούμε πλεόν να προμηθευόμαστε τα καύσιμά μας με αυτόν τον τρόπο γιατί υπάρχει θέμα ασφαλείας.

Και σας ερωτώ κύριοι ιθύνοντες. Ωραία, υπάρχει θέμα ασφάλειας. Άρα υπάρχει πρόβλημα. Η λύση που είναι ??? Γιατί το να μας επισημαίνετε μόνο το πρόβλημα χωρίς να μας δίνετε και κάποια λύση, δε λέει κάτι.

Μηχανήματα, οχήματα κλπ του νησιού πως θα λειτουργήσουν? Με νερό? Γιατί αν έχετε ανακαλύψει τον τρόπο να τα λειτουργούμε με νερό να μας το πείτε. Οι οικογένειες που χρησιμοποιούν αέριο για να μαγειρέψουν όπως εγώ τι θα κάνουν? Ή μήπως όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά?

Εγώ το παιδί μου πως θα το πάω στο σχολείο όταν έχει κακοκαιρία και δεν μπορεί να πάει με τα πόδια? Οι άνθρωποι που εργάζονται ΠΩΣ θα μπορέσουν να μετακινηθούν ή να μεταφέρουν πράγματα αν δεν έχουν καύσιμα για τα οχήματά τους και τα μηχανήματα τους?

Κάποτε κάποιος βουλευτής είχε πει πως θα μπει εντεταλμένο πλοιάριο γραμμής μόνο για αυτό το σκοπό. Που είναι? Χάθηκε στη διαδρομή?

Τα παχιά λόγια και οι υποσχέσεις, οι φωτογραφίες και οι κάμερες και το φαίνεσθαι είναι εύκολα. Οι λύσεις που είναι κύριοι της κυβέρνησης και των υπουργείων που ΤΟΣΟ κόπτεστε για τα ακριτικά νησιά?

Κι εσείς κύριοι δημοσιογράφοι που όταν είναι για θέμα που θα σας φέρει τηλεθέαση είστε πρώτοι, ΠΟΥ είστε στα προβλήματα?

Το πως ζούμε εμείς δε σας ενδιαφέρει φυσικά. Αλλά όταν πρόκειται για προβλήματα ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει και εγώ θα φροντίσω να σας το κάνω γνωστό. Και εννοείται πως δεν αναφέρομαι στους τοπικούς άρχοντες γιατί αυτοί κάνουν ΟΤΙ μπορούν!! Αλλά εσείς εκεί ψηλότερα στις βουλευτικές και τις υπουργικές καρέκλες σας, πέρα από το να μας πουλάτε παραμύθια ξέρετε κάτι άλλο?

Έχω σκοπό εντός των ημερών να επικοινωνήσω με ΟΛΑ τα ΜΜΕ των οποίων έχω κρατήσει τηλέφωνα από τις διάφορες συνεντεύξεις που έδωσα και να σας κάνω βούκινο. Γιατί κάποιος κάποια στιγμή πρέπει να ρίξει και τα μάτια του κατά δω και να δώσει λύσεις για τους ανθρώπους που κρατούν Θερμοπύλες !!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.