Τα νέα μας - Μόνοι στο Μαθράκι
1240
post-template-default,single,single-post,postid-1240,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Τα νέα μας

Έχω καιρό να γράψω τα νέα μας, αλλά τι να κάνω που η καινούρια χρονιά μας μπήκε λίγο… επεισοδιακά!

Ας ξεκινήσουμε απο τον ΚΟΒΙΝΤ! Αφού λοιπόν περάσαμε πανέμορφα Χριστούγεννα ξαφνικά σκάει η “βόμβα” ! Κρούσμα στο Μαθράκι. Ο καλός μας ο πάτερ ήρθε για τη λειτουργία των Χριστουγέννων και νόσησε και μετά από αυτόν είχαμε ακόμα 7-8 κρούσματα. Ευτυχώς τίποτα σοβαρό, όλοι είναι πλέον καλά. Εννοείται πως μόλις το μάθαμε όλο το νησάκι μας μπήκε σε καραντίνα, Πρωτοχρονιά έκανε ο καθένας σπίτι του μόνος του και κάναμε να βγούμε από τα σπίτια μας αρκετές ημέρες. Αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Το ίδιο διάστημα, χάσαμε τη γατούλα μας, το μικρό μας. Ο Τασούλης μες τα κλάματα, εγώ το ιδιο και φυσικά και η μαμά. Ξάφνου εμφανίζεται μισοπεθαμένο από το πουθενά, πόσο κουράγιο πρέπει να είχε για να συρθεί μέχρι εδώ. Τις πρώτες μέρες δε φαινόταν καλά. Πρέπει να υπέστη μεγάλο σοκ. Μέρα με τη μέρα όμως γινόταν και καλύτερα και τώρα πια σιγά σιγα είναι το παλιό καλό τρελόγατο που ξέραμε.

Δεν προλαβαίνει να τελειώσει αυτό και την ημέρω των Φώτων χάνουμε το θείο μου, τον αδερφό της μαμάς μου και αγαπημένο μου θείο. Ναι μεν κάπου το περιμέναμε αλλά όσο και να το περιμένεις…πονάει πολύ. Ακόμα δεν μπορούμε να το χωνέψουμε.

Άλλα νέα

Κι εκεί που ο Τασούλης είναι έτοιμος να γυρίσει στο σχολείο, να σου και η Ελευθερία μας θετική στον ιό. Άλλες 10 μερες σπίτι, αλλά και πάλι όλα έληξαν καλώς και τώρα δασκάλα και μαθητής συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματα, τα παιχνίδια και τις τρέλλες τους!

Α ναι και μολις σήμερα μπήκε και το ρολόι του νερού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Εντάξει, σχεδόν 4 μήνες αναμονή δε το λες και λίγο.

Κατά τα άλλα η ζωή κυλάει ήρεμα. Εγώ με τη διδασκαλία και τις υπόλοιπες δουλειές που κάνω διαδικτυακά, η μαμά κυρίως με το σπίτι και ο Τασούλης…τα δικα του χαχα

2 Comments
  • blank
    Αποστολης Παπαγεωργίου
    Posted at 02:33h, 30 Ιανουαρίου

    Αγαπητοί μας Φίλοι. Χαιρόμαστε να διαβάζουμε τὰ νέα σας και μας ικανοποιεί ότι έχετε προσαρμοστεί στη νέα σας πραγματικότητα στο Μαθράκι.
    Το κυριότερο είναι ότι έχετε κοντά σας φιλικούς ανθρώπους γιὰ μιὰ άμεση ανθρώπινη επαφή. Φυσικά νοερά έχετε και όλους εμάς από το διαδίκτυο που παρακολουθούμε την προσπάθεια σας να ζήσετε μακρυὰ από τις πολύβουες πόλεις και την πολυκοσμία.
    Να είστε καλά. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε αν μπορούμε.
    Αποστόλης Παπαγεωργίου Αθήνα

    • blank
      Τζένη Γιαννοπούλου
      Posted at 02:46h, 30 Ιανουαρίου

      Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Αποστόλη ! Να είστε πάντα καλά !